Як обрати безпечний та якісний автомобільний ароматизатор?

Зазвичай ми не замислюємось, але усього сім секунд необхідно відвідувачу торговельного центру для того, щоб обрати необхідний товар.

Купуючи освіжувач повітря для автомобіля, ми найчастіше звертаємо увагу на ціну, привабливу упаковку, назву аромату, а потім вже на те, що знаходиться всередині. Частина покупців обирає перевіреного часом та досвідом виробника або ж уважно ознайомлюється зі змістом етикетки ароматизатора.

На що саме потрібно звернути увагу, а що має насторожувати? Спробуємо розібратися.

Красива упаковка чи безпечний ароматизатор?

Різноманіття автомобільних ароматизаторів, які пропонують виробники стрімко зростає. Однак, завжди варто пам’ятати, що дизайн упаковки, як правило яскравий та привабливий, розроблений професіоналами для того, щоб ви звернули увагу саме на цей ароматизатор і придбали його. Красиве дизайнерське рішення та унікальна стилістика завжди привертають увагу та стають переконливим фактором придбання саме цього ароматизатора. Зовнішній вигляд освіжувача відіграє вирішальну роль, особливо у разі, коли ми не знайомі з представленим товаром або виробником.

Разом з тим, необхідно оцінити не тільки естетичний вигляд упаковки, але, що на багато важливіше, – обов’язково уважно прочитати інформацію, написану на картонній підкладинці самого ароматизатора чи коробці. Саме ця інформація має стати запорукою вашого усвідомленого вибору безпечного та якісного освіжувача.

Завжди пам’ятайте, що маркетологи йдуть на будь-які хитрощі аби ви купили саме їх товар. Згідно з статистичними даними наведеними «Packaging in the Digital Age», у 64% випадків люди готові купити невідомий товар лише тому що в нього красива упаковка.

 

Яка має бути інформація на упаковці/етикетці?

Іноді виробники ставлять акцент в першу чергу на хорошій рекламі і красивій яскравій коробці, а не на якості продукції.

Для того, щоб не попастись на хитрощі маркетологів, рекомендуємо завжди ознайомлюватися з розміщеною на упаковці чи етикетці інформацією про ароматизатор.

Й саме за допомогою інформації, яка розміщена на коробці можна дізнатись про те, чи ароматизатор якісний та безпечний чи це контрафактний товар, який завезений з Китаю чи виготовлений кустарним способам невідомо з якої сировини.

Наявність необхідної інформації на підкладинці освіжувача свідчить про  добросовісного виробника, який чесно ставиться до своїх клієнтів.

На етикетці ароматизатора має бути вказана наступна інформація:

  • торгова марка виробника;
  • адреса виробника;
  • повна назва виробу;
  • склад з чого він виготовлений;
  • дата виробництва, термін придатності;
  • умови зберігання;
  • вказівки до застосування.

 

Якщо на етикетці немає такої інформації, варто задуматися чи потрібен вам ароматизатор, вироблений невідомо з яких складових, ким і невідомо як?

 

Якість та безпека

При виборі автомобільного ароматизатора насамперед необхідно бути обізнаним про його безпеку.

На ринок України потрапляє значна кількість ароматизаторів сумнівної якості. Можна зустріти в продажу підроблені освіжувачі під брендом найбільш популярних європейських виробників. Як правило, такі контрафактні ароматизатори пропонують за значно нижчими цінами й невідомою якістю та небезпекою для здоров’я (можуть містити найрізноманітніші домішки, які викликають захворювання).

Найважливішим показником якості продукції, товарів чи послуг є їхня безпека для здоров’я.

Зважаючи на це, необхідно обирати ароматизатори, які містять інформацію щодо:

  • зазначення Технічних умов України, відповідно до яких вони виготовлені;
  • наявності санітарних висновків на продукцію;
  • юридичної адреси, куди можна звернутись з питаннями та зауваженнями.

 

Яка має бути ціна освіжувача?

Обираючи освіжувачі найнижчої вартості, не потрібно сподіватися на відмінну якість виробу та його безпечність. Такий виробник буде насамперед економити на складових, використовуючи найдешевшу і шкідливу для здоров’я сировину.

Разом з тим, купуючи ароматизатори розкручених виробників ми переплачуємо за бренд, марку, назву тощо.

Ми рекомендуємо вибирати освіжувачі середньої цінової категорії. З урахуванням великої конкуренції, їх виробники прагнуть завоювати покупців саме якістю своєї продукції.

Надіємось, що ці нескладні правила, як вибирати якісний та безпечний ароматизатор для свого автомобіля, допоможуть вам краще зорієнтуватися в правильному виборі.