VIPFRESH® піклується про відпочинок твоїх колег!

Так, продукт високої якості не може бути дешевим! Це правда. Саме тому Mersedes ніколи не коштуватиме, як Славута, а квитки в La Scala ніколи не коштуватимуть, як до клюбу в райцентрі Кіровоградської області.

Але! Якщо подивитися далі, вартість виробнитцва ароматизаторів з вашим логотипом може бути не тільки безкоштовною, але ще стати в плюс твоїй компанії. Адже кожен співробітник компанії-партнера отримує від 1000 до 5000 грн., які може використати для оплати будь-якого пакетного туру від туристичної компанії “Мапа Пригод™” протягом всього 2018 року (пропозиція дійсна для турів вартістю від 20000 грн., крім акційних та спецпропозицій)

Навіть якщо бюджет на виробництво ароматизаторів лише 20000-40000 грн., а в твоїй компанії 100 співробітників, то саме від 100 до 500 тисяч гривень може зекономити твоя компанія на відпочинок своїх співробітників.

Жодних обмежень щодо географії чи кількості штату наших партнерів! Тільки найкращі спогади та емоції!

“Мапа Пригод™” — туристична компанія, що працює з травня 2013 з усіма куточками України, відправляючи наших друзів в понад 200 країн світу! Серед партнерів компанії понад 200 українських та зарубіжних операторів туристичного ринку. Вже понад 1000 наших друзів рекомендують “Мапа Пригод™” своїм близьким! Адже вони на собі відчули, що таке справжній захист та підтримка 24/7 в будь-якому куточку світу! Будемо раді бачити серед наших друзів і тебе! Додавайся до нашої групи у Facebook за цим посиланням!


Реклама від Google