Аромат кави. Вишуканий характер.

В більшості з нас кава асоціюється з приємним пробудженням теплого сонячного ранку. Закриймо  на хвилинку очі й уявімо, як ми вийдемо на терасу з філіжанкою кави й будемо неквапливо насолоджуватись її бадьорим ароматом, а ранкові сонячні промінці будуть ніжно торкатись обличчя, й саме в цей момент можна відчути себе щасливою людиною.

Як правило, кавову ноту в ароматичних маслах використовують для того, щоб акцентувати увагу на вишуканості характеру аромату та його смаку. Безперечно, на відміну від справжньої кави, яка бадьорить і спонукає нас прокинутись, парфумний аромат покликаний створити приємну атмосферу комфорту й задоволення.

Однак парфумери не бачать сенсу використовувати в ароматичних маслах лише чистий кавовий аромат, тому вони працюють над створенням ряду композицій, де цей акорд відтінений іншими гармонічними нотками.

Найчастіше успіхом користуються аромати, в яких базовий кавовий аромат доповнюють такими верхніми нотами: шоколад, карамель, кориця.

Компанія VIPFRESH®  цінує довіру клієнтів. Тому ми майже не витрачаємо кошти на рекламу, а вкладаємо їх в якість нашої продукції. Саме тому ми використовуємо у виробництві складові визнаних світових парфумних компаній.

У разі необхідності ми завжди готові допомогти правильно підібрати аромат саме для вашого бренду.


Реклама від Google