Футбольна атрибутика

У кожного з нас футбол асоціюється не лише з емоціями під час його перегляду, фанатами та їх перфоменсами, й безумовно з атрибутикою футбольної команди.

Років п’ятдесят тому футбольну атрибутику фанати здебільшого виготовляли вручну. Наприклад, у Британії вважалося модним і поважним начепити на себе якомога більшу кількість фанатських шарфів.

Футбольна атрибутика має бути в арсеналі будь-якого вболівальника.

Сьогодні всі охочі можуть придбати атрибутику футбольних клубів, представлену у вигляді якісних і часто практичних речей.

Автомобільні ароматизатори у формі емблем футбольних клубів прикрашають не лише транспортні засоби. Серед різноманіття футбольних атрибутів емблеми клубів на освіжувачах запам’ятовуються не лише оригінальним дизайном, яскравими кольорами, але й приємним ароматом, який асоціюється у пам’яті з улюбленим футбольним клубом.  Разом з тим, такий виріб є яскравим та неординарним доповненням бренд-кейсу будь-якого клубу.

Звертаємо увагу, що будь-яке несанкціоноване використання футбольної символіки карається за законом, адже одна з статей доходу клубів – це продаж різноманітних товарів, розрахованих на уболівальників.  І тільки клуби можуть санкціонувати випуск тієї чи іншої продукції, що містить клубну символіку.  Звичайно підробок дуже багато, але роблячи покупку офіційно ви не тільки отримуєте якісний, оригінальний товар, але і підтримуєте улюблений клуб.

 

VIPFRESH® активно співпрацює з футбольними клубами щодо виготовлення ароматизаторів з їхньою символікою.

Як повідомляє портал www.factday.net, історія футболу в Україні сягає вісімнадцятого століття і бере свій початок в місті Одеса, куди його привезли англійські моряки. Саме в Одесі в 1884 році було побудовано перше в Україні футбольне поле.
Згодом футбол з’явився і в західній частині України. Офіційно першим матчем з футболу в Україні вважають гру у Львові між командою міста Львова та Кракова, який відбувся 14 липня 1894 року. До речі перемогла тоді львівська команда.

Львівська футбольна команда «Карпати» єдиний в історії клуб нижчої ліги, який здобув Кубок СРСР.

Київська команда «Динамо» найтитулованіший футбольний клуб за всю історію СРСР. А також перший представник тогочасного Радянського Союзу, якому вдалось здобути європейський трофей.


Реклама від Google