Сувеніри-освіжувачі – ефективна реклама для компаній аграрного ринку

Друзі, ось такі прекрасні сувеніри-освіжувачі радують клієнтів компанії “Щелково агрохім Україна” неперевершеним ароматом та цікавим дизайном.

Сувеніри-освіжувачі з логотипом, назвою, контактними даними компанії стануть чудовим сувеніром-подарунком для ваших клієнтів та бізнес-партнерів. Це унікальний рекламний носій, котрий клієнт не викине, а розмістить в автомобілів, в офісі чи вдома.

Промо компаній за допомогою ароматів займає провідні позиції у своєму сигменті. Ароматизатори з логотипом стануть ефективним маркетинговим ходом для вашої компанії та можуть використовуватися для безкоштовної роздачі клієнтам, комерційного продажу, сувенірного подарунка бізнес-партнерам, під час промоакцій, як роздатковий матеріал під час проведення виставок, тренінгів, семінарів тощо.

Листівки, буклети перестали давати очікуваний ефект?  А чи знали ви, що людина сприймає навколишній світ за допомогою шести відчуттів.  Ми пропонуємо доторкнутися одночасно до кількох з них: візуальне сприйняття та спрйняття ароматів.  І повірте — це працює!

Брендований автомобільний сувенір-освіжувач робить сувенірну продукцію одним з найпотужніших засобів задля формування іміджу компанії, фірми чи послуги. Презентація сувенірів є не лише правилом хорошого тону, а й не дасть забути про вашу щедрість і вияв поваги до клієнта.

Компанія VIPFRESH® (https://vipfresh.ua) пропонує вам зробити логотип вашої компанії більш упізнаваним!

Серед різноманіття продукції для промо-акцій ваш логотип на автомобільних сувенірах-освіжувачах запам’ятається не лише оригінальним дизайном, яскравими кольорами, але й приємним ароматом, який буде асоціюватись у пам’яті з логотипом вашої компанії.

Цікава пропозиція для успішних компаній, чи не так?

Тоді вам до нас!