Наша допомога малому та середньому бізнесу

Під час будь-якої кризи головна задача — лишатися в полі зору своїх існуючих та потенціальних клієнтів.

Ми розуміємо ваш біль, і готові розділити з вами ваші проблеми. VIPFRESH ® бере на себе до 70% від вартості виробництва автомобільних ароматизаторів з вашим логотипом чи послугою для всіх без виключення представників малого та середнього бізнесу, що запропонують нам та нашим друзям свою корисність, спецільні пропозиції або преференції.

По всім нам дуже боляче вдарили карантинні заходи, пов’язані з запобіганням розповсюдженню коронавірусної інфекції. Ми всі стикнулися з величезними проблемами через катастрофічне зменшення товарообігу. Ми чудово це розуміємо, і тому пропонуємо і свою допомогу для малого та середнього бізнесу, який по факту залишився сам на сам зі своїми проблемами.

VIPFRESH ® бере на себе до 70% від вартості виробництва​

взамін на корисність для нас чи наших партнерів. Це можуть бути спеціальні пропозиції, взаємний постінг в соцмережах, будь-що! Ми разом! І разом з бездоганною якістю це наша головна перевага, що довела свою корисність під час криз 2008 та 2014 років.

Зв'яжіться з нами задля участі у програмі з підтримки малого та середнього бізнесу будь-яким зручним способом.

Ми розуміємо ваш біль, і тому готові розділити з вами ваші проблеми.

Бутики та крамниці, готелі та об’єкти розміщення, СТО та автомийки,.. нашими партнерами за 12 років нашого існування стали понад 1000 компаній з України, Молдови, Польщі, Ізраїлю, США і десятків інших країн світу.

Як відомо, в будь-якій критичній ситуації, під час будь-якої кризи головна задача будь-якої компанії — лишатися в полі зору своїх існуючих та потенціальних клієнтів. Ми пропонуємо розробити та виготовити автомобільні ароматизатори з вашим логотипом або послугою.

Окрім того, що інформація про вас буде постійно перед очима ваших клієнтів, це є ще й доволі приємний та корисний подарунок, який точно не скомкають не викинуть у перший смітник.

Ми не ставимо часові рамки, акція триватиме, допоки український малий та середній бізнес не зітхне з полегшенням після цього карантину, і готові приймати ваші замовлення і пропонувати для кожної компанії її спеціальні умови для виробництва сувенірної продукції.

Найоптимальніше для бутиків та невеликих компаній — наклади 500-1000 штук в 1-2, максимум 3 кольори. Готову продукцію роздати своїм найлояльнішим або потенційним клієнтам. За 2-6 тижнів рівень впізнаваності та кількість клієнтів суттєво збільшаться. Якщо, звісно, ваші продажники вміють достойно працювати.
А якщо з цим проблема, то які питання? Наші партнери з діджитал-агенції YourWings™ їх підтягнуть до потрібного рівня! До речі, Your Wings™ також створюють представництва бізнесів в соцмережах та просувають їх, пропонуючи МІСЯЦЬ БЕЗКОШТОВНОГО просування всім партнерам VIPFRESH® (економія в середньому від екв. 800 доларів США).

І це не єдиний бонус! Більше бонусів на нашій сторінці

Зв'яжіться з нами задля участі у програмі з підтримки малого та середнього бізнесу будь-яким зручним способом.