Історія створення картонного ароматизатора

Якщо довіряти джерелам, історія створення автомобільного ароматизатора  бере свій початок у далекому 1952 році. Ця історія трапилась в північній частині штату Нью-Йорку (США).

Одного разу під час розмови водій молоковозу поскаржився своєму знайомому, місцевому хіміку Джуліусу, на неприємний запах молока розлитого в кабіні автомобіля, від якого неможливо було позбутися.

Саме ця розмова спонукала Джуліуса створити ароматизатор для автомобіля.

Свого часу Джуліус кілька років провів в канадських лісах й вивчав властивості вічнозелених дерев, що виділяють неповторний аромат. Проводивши свої досліди по розробленню технології витяжки ефірних олій, місцевий хімік винайшов формулу, за допомогою якої можна було надати певному матеріалу приємного аромату хвої.

Завдяки його винаходу перші ароматизатори набули широкої популярності.

Інноваційний, на той час, продукт Джуліуса став глобальним символом свіжості та якості.

Автомобільні ароматизатори й на сьогодні є доволі популярним продуктом на ринку реклами. Цій популярності сприяє доволі низька ціна та висока якість ароматизатора.

Однак, деякі з виробників для того, щоб зменшити ціну ароматизатора економлять на якості виробництва.

Компанія VIPFRESH® пропонує лише якісний продукт. На ринку з 2008 року, за цей час виготовлено понад 1 млн. автомобільних ароматизаторів з логотипом замовників за індивідуальним дизайном та ароматом.


Реклама від Google