Цінність, яку ви знайдете в компанії VIPFRESH® або наша відмінність (унікальність)

Хочете якісний брендований ароматизатор в машину за помірну ціну?

Щоб автомобільний ароматизатор довго пах? Який дизайн може мати сувенір-освіжувач?

Де в Україні найти виробництво автомобільних ароматизаторів?

На всі ці та інші питання стосовно замовлення автомобільних освіжувачів ви знайдете відповіді в компанії VIPFRESH®.

VIPFRESH® – виробник. Пахучки в авто з логотипом ми виготовляємо вже 11 років. Власні виробничі потужності дозволяють гарантувати високу якість продукції та мінімальні терміни доставки.

Безкоштовна доставка готової продукції. З моменту заснування компанії усі витрати на доставлення готової продукції ми беремо на себе.

Відсутні додаткові платежі. Ціни, які зазначені у нас на сайті завжди актуальні. У вартість входить брендований освіжувач з обраним ароматом, стрейч-нитка, прозорий пакет-упакування, картонна підкладинка (вона теж брендується під замовника), упаковка готової продукції та доставка.

Ціна. Залежить від кількості кольорів (білий колір основи самої «вонючки» не враховується); від накладу замовлення (автомобільний ароматизатор оптом буде дешевше).

Надсилаємо зразки продукції. Для того, щоб ви наочно могли ознайомитись з нашими пахнючками в машину ми безкоштовно надішлемо зразки.

Широкий вибір ароматів. Понад 300 найменувань ароматичних композицій, які виготовляються на одному з високотехнологічних підприємств Франції. Однак, серед різноманіття назв ароматичних композицій ми щороку тестуємо та відбираємо близько 50 ароматів, які найпопулярніші серед замовників. З ТОП запахами 2019 року можна ознайомитись в статті «Найпопулярніші аромати автомобільних освіжувачів 2019 року» та «ТОП 10 найкращих запахів автомобільних ароматизаторів 2018 року».

Контроль замовника за кожним етапом виконання замовлення. За бажанням замовника ми надсилаємо фотозвіт кожного етапу виготовлення.

Усі складові з Європи. Для виготовлення сувеніра освіжувача ми замовляємо картон та парфюмерні композиції виключно європейських виробників, що пройшли відповідні тестування та мають гарантовану якість.

Висококапілярний білосніжний картон. Основа нашого сувеніру — це є картон, спеціально розроблений саме для виробництва пахучки. На ринку безліч виробників, які задля здешевлення вартості виробу використовують так званий пивний картон, котрий значно дешевший та за своїми характеристиками недостатньо добре поглинає ароматичні запашки, й відповідно, тривалість аромату буде не довгою.

Фарби не вигорають на сонці та не втрачають яскравості. Вони дають змогу отримати після висихання яскравий насичений колір та оптичну щільність зображення. Стійкі до механічних пошкоджень, дії вологи, температурних коливань та вигоряння на сонці.

Будь-яка форма ароматизатора. Освіжувачі для машини можуть бути, як на стандартних формах, так й на індивідуальних.

Шовкотрафаретний друк. Виготовляємо сувеніри-освіжувачі лише  шовкотрафаретним друком для того, щоб  досягти кращої якості, насиченості, яскравості зображень, чіткості контурів, тривалості нанесеного зображення. При такому методі кожен колір зображення наноситься окремо.

Мінімальний наклад. Від 500 шт.

Термін виготовлення. Від 10 робочих днів. Може бути і швидше, якщо ми маємо вільні «технологічні вікна», і це не суперечить технологічному процесу виробництва. За всі 11 років нашого існування ми жодного разу не зірвали термінів виробництва ані на день.

Звітна документація. Укладення договору на виробництво ароматизаторів, надання усіх супровідних документів на вироби та документів фінансової звітності.

Безпечність. Продукція відповідає Технічним Умовам України ТУ У 25.2-2962717155-001:2009 «Сувеніри-освіжувачі повітря», наявні санітарно-гігієнічні висновки.

Як замовити? Алгоритм дій: надішліть на електронну пошту info@vipfresh.ua макет зображення. 

Якщо у вас немає макету то напишіть, що б ви хотіли бачити на пахнючці.

В той час, поки ми погоджуємо макети й форми ароматизатора, ми відішлемо вам зразки запахів, для того, щоб ви змогли зробити вибір аромату.

Підписуємо та надсилаємо вам Договір на виготовлення ароматизаторів  в якому прописані всі нюанси замовлення,  візуалізація макету, терміни виготовлення.

Виставляємо рахунок для оплати. Першим днем виробництва є наступний день після отримання оплати.

Відправляємо вам продукцію, як тільки вона буде готова.