Автомобільні освіжувачі VIPFRESH®

Всі наші сувеніри-освіжувачі повітря (автомобільні ароматизатори) друкуються методом шовкотрафарету на спеціально розробленому для ароматизаторів висококапілярному й білосніжному картоні, який виготовляється на одному із заводів Європи. Цей картон популярний серед відомих європейських виробників автомобільних ароматизаторів, оскільки завдяки багатошаровій волокнистій структурі матеріалу аромат поширюється рівномірно, поступово й триваліший термін.

Одразу ж хочемо застерегти, що деякі недобросовісні виробники, заповнюють ринок дешевими автомобільними пахучками, які виготовляють з дешевого пивного картону, й запах в них буде не тривалим. 
VIPFRESH® з гордістю підтверджує, що в ціну, яка зазначена на сайті компанії, все включено. Немає жодних прихованих додаткових витрат. За всі роки існування компанії доставка готової продукції здійснювалась й здійснюється нашим коштом!

Важливо, що виготовлення замовлення відбувається в чітко обумовлені терміни. Ми стараємось порадувати наших друзів, тому інколи вони можуть отримати замовлення значно раніше від домовленої дати.

Сувеніри-освіжувачі є чудовим інструментом для всіх видів бізнесу. Серед наших друзів, що замовляють продукцію банки, страхові й автомобільні компанії, організатори виставок, фестивалів та соціальних заходів, виробники харчових продуктів та багато інших.

Наші вироби включають в себе брендовані ароматизатори зі стрейч-ниткою, обраним вами ароматом, герметично упаковані в прозорий пакетик для збереження аромату й брендованої картонної підкладинки, яка кріпиться зверху пакетика.

Для яскравого й стійкого зображення на ароматизаторі ми виготовляємо їх шовкотрафаретним способом друку, зображення наноситься з обох сторін виробу, і ми можемо скоротити ваші освіжувачі повітря до будь-якої індивідуальної форми за вашим вибором. Це робить ароматизатори одним з найбільш універсальних промоційних продуктів, і вони можуть бути пристосовані до всіх форм логотипів та брендів компаній.

Дизайнерська (індивідуальна) форма освіжувача повітря допоможе персоналізувати освіжувачі повітря та зробити їх найкращими для вашого бізнесу.

Розміщення логотипу чи інформації про товари, послуги на автомобільному ароматизаторі сприятиме підвищенню впізнаваності та сприяти загальному успіху вашої маркетингової кампанії.

Дослідження показують, що найбільш успішними рекламними продуктами є ті, які люди зберігають. Цей факт робить друковані індивідуальні освіжувачі повітря одними з кращих продуктів для бізнесу, адже клієнти обов’язково збережуть ароматизатори.

Чим більш корисним є продукт, тим більше шансів його утримати. 
Сувеніри-освіжувачі є недорогим продуктом, й чудово підходять для використання під час проведення промо-акцій. Автомобільні освіжувачі повітря також ідеально підходять для великих, масових маркетингових кампаній й роздавання в якості сувенірної продукції на всіляких заходах.

Якщо у вас виникли запитання щодо продукції, будь ласка, зв’яжіться з нами й ми відповімо на усі ваші питання.