Цінність автомобільних ароматизаторів у сфері маркетингу

Хто не йде вперед, той іде назад. Саме це прислів’я якнайкраще можна застосувати у сфері бізнесу та послуг.
Сучасні клієнти більш вимогливі й шукають компанії, які цінують кожного потенційного покупця.

Яка вигода співпраці з VIPFRESH®?

Замовляючи сувеніри-освіжувачі з вашим логотипом, контактами, ви зможете використовувати їх як подарунки для клієнтів, призи під час розіграшів, промо-акцій тощо.
При цьому ви робите промоційний сувенір приємним подарунком потенційним клієнтам. Клієнт розуміє турботу про нього й обов’язково повернеться до вас. 
Інформація про вас завжди буде перед очима в потенційного клієнта, й це сприятиме візуальному запам’ятовуванню. За необхідності клієнт впершу чергу згадає саме про вас.

Цінність клієнта!

Ароматний сувенір-освіжувач з вашими контактами не дратуватиме клієнта, як рекламні листівки та буклети. Більше того, ароматизатор не розділить долю рекламних буклетів на смітнику, а буде розміщений в автомобілі на дзеркалі заднього виду й буде в полі зору 24/7.
Отримуючи в подарунок освіжувач клієнт зрозуміє, що про нього дбають та цінують, а ви отримаєте додаткову промоцію вашої компанії чи послуги.

Якісний чи дешевий?

Розміщуючи свою промоінформацію про компанію на дешевих носіях інформації не завжди можна отримати очікуваний результат, адже лише якісний товар буде приваблювати потенційних клієнтів.

Замовляючи пахнючки в українського виробника, ви отримуєте якісний сувенір-освіжувач, який виготовлений з сировини європейського виробництва та належної якості.

У свою чергу, коли йдеться про якісне обслуговування для нас дрібниць не буває.

Лише приємні емоції!