Автомобільні ароматизатори з логотипом компанії – це ефективне забезпечення впізнаваності бренду

Бажаєте, щоб клієнти купляли товари вашої компанії чи замовляли послуги котрі ви надаєте тоді вам потрібні автомобільні ароматизатори з логотипом компанії. Приверніть увагу клієнтів якісним просуванням бренду й впізнаваністю. 

Яким чином можна забезпечити впізнаваність логотипу компанії не вдаючись до дорогої реклами? У цьому вам допоможуть виробники ароматизаторів в машину. Виготовлення якісних брендованих автомобільних ароматизаторів з нанесенням зображення, бренду чи назви компанії можна замовити як в рекламних агентствах, так і безпосередньо у виробників пахучок в Україні.

Завдяки ароматним сувенірам-освіжувачам ви досягнете впізнаваності. Впізнаваність – це здатність клієнта згадати беренд, торгову марку коли вони обирають товар.

Зображення нанесені на корпоративний ароматизований освіжувач сприймаються позитивно як працівниками так й клієнтами. Брендовані сувеніри-освіжувачі є чудовим підкріпленням корпоративного іміджу будь-якого бізнесу.

На ринку корпоративної сувенірної продукції все частіше можна зустріти автомобільні ароматизатори різних видів та форм. Дизайнерські рішення та аромати пахнючок в машину можуть бути практично будь-якими.  Форми ароматизаторів в машину можуть бути максимально наближеними до зображення бренду й завдяки цьому вони як найкраще допоможуть сформувати у свідомості позитивну асоціацію з брендом, а приємний аромат підсилить цей асоціативний ряд.

Завдяки підвісним картонним автомобільним ароматизаторам досягається впізнаваність у двох важливих категоріях: впізнаваність завдяки підказці (згадує про бренд коли щось чує про нього чи бачить) й асоціативним зв’язкам з брендом (за потреби згадує конкретну торгову марку).   

Чи картонні автомобільні ароматизатори можуть ефективно забезпечити впізнаваність компанії, будь-якого бізнесу, товарів чи послуг?  Як показують опитування hh.ua, українці в середньому на дорогу на роботу й назад витрачають близько двох годин, 19% з опитаних добираються на роботу власним автомобілем й 3% на корпоративних машинах. Нехай в середньому 20% їздять на автомобілях й проводять в машині близько двох годин на день. І погодьтеся, що це ідеальний момент для побудови свідомості за допомогою ненав’язливої інформації розміщеної на сувенірах-освіжувачах для автомобілів.

Брендована пахнючка розміщується на дзеркалі заднього огляду й знаходиться перед очима водія та пасажирів з дня у день. Завдяки автомобільним освіжувачам повітря можна донести до потенційного клієнта логотип вашої компанії, повідомлення, інформацію про товари й послуги, назви й адреси тощо.

Автомобільні ароматизатори є прекрасним промо-сувеніром, який має тривалий інформаційний вплив і надовго залишається в пам’яті. Споживачам імпонують компанії, які дарують клієнтам сувеніри. Тому сувенір-освіжувач для автомобіля буде для них чудовим подарунком. Такий подарунок клієнтам та бізнес-партнерам буде максимально корисним, й сприятиме повторному зверненню клієнта саме до вас.

Сувенір-освіжувач дарують радість власнику й сприяють приємній атмосфері в машині завдяки чудовому аромату.

Нанесений логотип на аромо-сувенір буде завжди перед очима клієнтів й не дасть забути про вас. Впізнаваність торгової марки забезпечує перевагу серед ваших конкурентів. Понад 60% клієнтів не ознайомлюються з товаром певного бренду, а довіряють впізнаваним брендам.

Ароматизатори з логотипом компанії підкреслюють її унікальність та відмінність від конкурентів.